CoFBServeis a Infarma! CoFBServeis a Infarma!

L'equip de CoFBServeis va desplaçar-se a Infarma  (19,20 i 21 de març)  per explicar i tenir una relació més propoera amb el col·legiat.

Durant els tres dies del Congrés, vam tenir l'oportunitat de compartir presència amb les nostres experts en les diferents àrees de gestió de la farmàcia en les que CoFBServeis dona suport als col·legiats: protecció de dades, prevenció de riscos laborals, assessoria jurídica, gestió comptable fiscal i laboral o gestió de residus. 

Tanmateix, vam gaudir de la presència dels nostres especialistes en la vessant asseguradora, tant pel que fa a l'assegurança professional de farmàcia, com ara les assegurances personals (vida, llar, salut i motor).

Regalem una assegurança de Vida Risc de 6.000 €

En aquest sentit, CoFBServeis hem aprofitat el Congrés per llançar la proposta de VIDA-RISC dirigida als clients de CoFBServeis. Per a tots aquells clients que tenen contractat algun dels següents serveis: protecció de dades, prevenció de riscos laborals, gestoria laboral, comptable / fiscal o assegurança de comerç, regalem una assegurança de vida de 6.000 €

Per accedir a l'assegurança cal firmar el butlletí d'adhesió (menors de 70 anys). Truca'ns al 93 244 07 20 i te n'informem