Et truquem?

Assegurança Conveni Accidents per als treballadors de la farmàcia
0
pòlisses
en vigor

Assegurança de cobertura de pagament que es deriva de l’article 44 del conveni Col.lectiu de Treball per a les oficines de farmàcia de la província de Barcelona

Vols una proposta personalitzada?
Prestació en cas d'accident

Davant d’aquest possible risc, hi ha dues alternatives; contractar la pòlissa Conveni accidents amb una companyia asseguradora o bé pagar-ho amb el patrimoni personal.

A més, com saps, contractar les assegurances de la farmàcia amb CoFBServeis té avantatges:

 • Assessor personal de CoFBServeis que et dóna suport en totes les incidències i dubtes que puguis tenir.
 • Revisió de les diferents cobertures a partir de les condicions exclusives de què disposem com a col·lectiu.
 • Atenció personal tant de forma presencial com telefònica a la seu col·legial.
Estic obligat a contractar una pòlissa d'accidents per complir amb l'article 42 del conveni col·lectiu? +

D’acord amb l’article 44 del Conveni Col·lectiu d’oficines de farmàcia, si un treballador – qualsevol empleat en nòmina – té un accident (laboral o no) i queda incapacitat o mor, el titular de la farmàcia ha d’abonar al treballador/a o al beneficiari 37.000€ en un únic pagament.

He d'actualitzar la cobertura de conveni d'accidents si tinc nous empleats? +

Si, cal revisar el nombre de treballadors que consten dins de la pòlissa, i actualitzar el nombre tant en cas de nous empleats com de baixes.

 

Ens cobreix la pòlissa de Conveni d'Accidents les possibles reclamacions del personal de la farmàcia que hagi patit un dany personal ? +

No, com hem indicat en la resposta anterior, la pòlissa d’accidents del conveni només cobreix la farmàcia en cas de mort o d’invalidesa a causa d’un accident laboral o no laboral.

Davant de reclamacions de personal de la farmàcia conseqüència de danys personals a causa d’un accident laboral (in itinere o al llarg de la jornada laboral) del que se’n puguin derivar responsabilitats atribuïbles a l’empresari o a l’empresa, cal que el titular de farmàcia tingui al dia la cobertura de Responsabilitat Civil Patronal.

Aquesta cobertura, que pot formar part de l’Assegurança de la Farmàcia, cobrirà les reclamacions legals que pugui fer la persona perjudicada.

Completa el formulari i et farem arribar una proposta personalitzada

  * Camps obligatoris

  T'ajudem a emplenar el formulari?

  Et truquem i t'assessorem

  Altres serveis recomanats