Protocol d’Assetjament Laboral

Et truquem?

A cost 0 si tens LOPD i PRL amb COFBServeis
0
protocols
realitzats

El protocol descriu els tipus d’assetjament i els possibles conflictes laborals, concreta la figura del mediador, detalla les mesures preventives a aplicar i els processos a seguir en cas de denúncia.

Si tens el servei de LOPD i PRL et fem el protocol d'assetjament a cost 0!
Implamentació del protocol d'assetjament laboral

En l’àmbit de la prevenció de riscos laborals (PRL) l’assetjament suposa una exposició de riscos que com a conseqüència poden danyar la salut i això implica l’exposició de la persona treballadora a  conductes de violència psicològica en el seu entorn laboral.

Segons el marc normatiu les farmàcies han de disposar de:

  • Protocol d’assetjament laboral per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere i altres conflictes interpersonals.
  • La Informació/formació que cal fer arribar als treballadors.
  • Formació i avaluació que els treballadors han de realitzar.
Tranquil·litat i estalvi

Servei valorat en 120 €, que oferim gratuïtament a cost 0 a tots aquells titulars que tinguin el serveis contractats de Protecció de Dades i Prevenció de Riscos Laborals amb COFBServeis.

Com fer l'adhesió del servei?

S’ha d’accedir a l’àrea clients de COFBServeis a través del següent enllaç i cal omplir el formulari d’adhesió.

Quins conflictes queden exclosos del protocol d'asstejament laboral? +
  • Queden exclosos del concepte d’assetjament laboral:
    • Conflictes interpersonals passatgers i localitzats en un moment concret, que es poden donar en el marc de les relacions de feina i que afecten a la seva organització i desenvolupament, però que no tenen la finalitat de perjudicar al personal o professionalment a una de les parts implicades en el conflicte.
    • Investigació: els òrgans competents hauran d’assumir l’aclarament i resolució d’aquestes conducte a fi d’evitar que aquests fets o conflictes puntuals es converteixin en habituals i desemboquin en conductes d’assetjament laboral.

 

Vols més informació?

Et truquem i t'assessorem

Altres serveis recomanats