Qui som

COFBServeis és una iniciativa del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona per fer-te costat en
la gestió del teu negoci i en el compliment de les teves obligacions legals.
En tots els serveis que oferim, sempre hi són presents la seriositat, el rigor, la confiança, el coneixement i l’esperit de servei.

La nostra missió és ajudar-te en la tasca empresarial, posant al teu abast serveis de qualitat pensats per a les necessitats de la farmàcia i a preus ajustats.

Atentament,

Jordi Casas Sánchez

PRESIDENT

Et truquem?

Deixa’ns les teves dades i un dels nostres assessors et trucarà

L’equip

Agustí Ortega

Gerent. Directiu amb àmplia experiència en la gestió d’empreses en el sector farmacèutic.

Elisabeth Barangé

Àrea d’assegurances professionals i personals amb amplia experiència en el món assegurador.

Merche Pagán

Assessora personal als titulars d’oficina de farmàcia.

Maria del Mar Vilà

Assessora personal d’assegurances als titulars d’oficina de farmàcia.

Irina Mora

Àrea de vendes i comunicació.

Lluís Hernández

Assessor personal als titulars d’oficina de farmàcia.

Carme Galindo

Àrea de comptabilitat.

Elsa Breñas

Àrea administrativa.

Carles Rofes

Àrea de comunicació amb experiència en màrqueting i formació de la farmàcia.

Assegurances

ERSM Insurance Brokers

ERSM Insurance Brokers és la corredoria privada líder del país. Especialitzada en la intermediació d’assegurances per a particulars i organitzacions. Intermèdia tot tipus de productes asseguradors amb les millors cobertures de les companyies líders del mercat nacional i internacional

MGC Mútua

MGC Mútua és una entitat asseguradora sense ànim de lucre constituïda al 1982 i especialitzada en assegurances de salut. MGC Mútua col.labora amb el COF de Barcelona i COFBServeis des de fa més de 20 anys. És la Mútua de salut millor valorada per al col·legi de metges de Barcelona i amb més 2.200 assegurats dins del col.lectiu farmacèutic.

Zurich Insurance Group

Zurich Insurance Group és una companyia asseguradora creada al 1872 i és una de les companyies amb més solvència d’Espanya. Zurich col·labora amb el COF de Barcelona i COFBServeis des de fa més de 30 anys. Més de 600 titulars tenen lala pòlissa dela Farmàcia i el Conveni Accidents dels per als treballadors d’oficina de farmàcia.

Protecció de Dades Personals

Maria Company

Advocada especialista en Protecció de Dades i Noves Tecnologies. Auditora legal inscrita al Registre d’auditors en entorns tecnològics de l’ICAB. Especialitzada en el sector sanitari i farmacèutic.

Laura Ciscar

Advocada especialitzada en Protecció de Dades i Auditora Legal inscrita al Registre d’auditors en entorns tecnològics del ICAB, membre de la secció de noves tecnologies del ICAB. Especialitzada en el sector farmacèutic.

Mireia Ramon

Advocada especialitzada en Protecció de Dades Personals i Dret Successori. Socia d´Ebrat Advocats SLP/Ebrat Abogados SLP.

Prevenció de Riscos Laborals

SPASS GROUP

SPASS GROUP és una empresa especialista amb més de 100 professionals que va iniciar la seva activitat en l’àmbit de l’any 2000. Tots els serveis que ofereix SPASS es treballen des de departament individualitzats i especialitzats per oferir major qualitat en el servei. Actualment, disposen d’una xarxa de centres propis cadascun amb un servei tècnic, servei d’assessorament, sales de formació i consultoris mèdics, a més, disposen de totes les acreditacions actualment exigides per la legislació vigent dins del sector (àmbit de prevenció de Riscos Laborals, sanitari, formació, entre altres).

Gestories Comptable Fiscal i Laboral

Carlos Gorgojo

Soci-Director d’INVESTA, les seves àrees d’actuació són el Dret Tributari i Financer. Compta amb una àmplia experiència en l’assessorament fiscal, incloent-hi tant l’anàlisi i la planificació fiscal dels negocis, fins a projectes complexos de finançament i adquisició d’actius.

Carlos Segura

Soci-Director d’INVESTA, les seves àrees d’actuació són el Dret Mercantil i Tributari. Compta amb una àmplia experiència en l’assesorament societari i de successions

Serveis Jurídics

Alejandro Ebrat

Advocat, dedicat a l’assessorament jurídic i tributari, expert en la transmissió de farmàcies.

Pedro Salóm

Advocat especialitzat en temes d’arrendaments, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i associat del despatx ML ASSOCIATS

Gestió de Residus Sanitaris

Bionet

Col·laborem amb Bionet, gestors i transportistes autoritzats per l’Agència de Residus de Catalunya i amb centre de transferència de residus propi. La nostra fiolosofia sempre ha estat la de potenciar al màxim la proximitat amb el client i generar confiança, amb l’objectiu d’assessorar-lo i acompanyar-lo de tal manera que la farmàcia pugui delegar els màxims aspectes relacionats amb els residus, ajudant-la a complir el marc legal i les bones pràctiques en matèria de residus, de la forma més rentable possible.

Selecció de Personal

DIVICO Consultores

Col·laborem amb l’empresa Divico, empresa de selecció de Personal Headhunting amb més de 20 anys d’experiència especialitzada en l’entorn sanitari. A través del treball conjunt entre Divico i CoFBServeis, cobrim les necessitats de contractació de les farmàcies de forma eficient i eficaç