Qui som

CoFBServeis és una iniciativa del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona per fer-te costat en
la gestió del teu negoci i en el compliment de les teves obligacions legals.
En tots els serveis que oferim, sempre hi són presents la seriositat, el rigor, la confiança, el coneixement i l’esperit de servei.

La nostra missió és ajudar-te en la tasca empresarial, posant al teu abast serveis de qualitat pensats per a les necessitats de la farmàcia i a preus ajustats.

Atentament,

Jordi Casas Sánchez

PRESIDENT

Et truquem?

Deixa’ns les teves dades i un dels nostres assessors et trucarà

L’equip

Agustí Ortega

Gerent. Directiu amb àmplia experiència en la gestió d’empreses en el sector farmacèutic. aortega@cofbserveis.net

Lluis Hernández

Assessor personal als titulars d’oficina de farmàcia. llhernandez@cofbserveis.net

Mercedes Pagán

Assessora personal als titulars d’oficina de farmàcia. mpagan@cofbserveis.net

Foto

Maria del Mar Vilà

Assessora personal d’assegurances als titulars d’oficina de farmàcia. mvila@cofbserveis.net

Foto Irina Mora

Irina Mora

Assessora personal als titulars d’oficina de farmàcia, comunicació i disseny gràfic. imora@cofbserveis.net

Foto Elisabeth Barange

Elisabeth Barangé

Responsable d’assegurances professionals i personals amb amplia experiència en el món assegurador. ebarange@cofbserveis.net

Carme Galindo

Responsable de l’àrea de comptabilitat. cgalindo@cofbserveis.net

Foto Elsa Breñas

Elsa Breñas

Responsable del seguiment diari de l’activitat de CoFBServeis. ebrenas@cofbserveis.net

Foto Carles Rofes

Carles Rofes

Responsable de l’àrea de comunicació amb experiència en màrqueting i formació de la farmàcia. crofes@cofbserveis.net

Assegurances

ERSM

ERSM Insurance Brokers es la correduria del Grupo Crèdit Andorrà especialitzada en solucions integrals asseguradores, tant per a particulares com per empreses y organitzacions. ERSM atresora una llarga trajectòria en el marcat assegurador y reassegurador nacional i internacional.

MGC Mútua

MGC Mútua és una entitat asseguradora sense ànim de lucre constituïda al 1982 i especialitzada en assegurances de salut. MGC Mútua col.labora amb el COF de Barcelona i CoFBServeis des de fa més de 20 anys. És la Mútua de salut millor valorada pel col.legi de metges de Barcelona i amb més 2.200 assegurats dins del col.lectiu farmacèutic.

Zurich Insurance Group

Zurich Insurance Group és una companyia asseguradora creada al 1872 i és una de les companyies amb més solvència d’Espanya. Zurich col.labora amb el COF de Barcelona i CoFBServeis des de fa més de 30 anys. Més de 600 titulars amb la pòlissa de comerç de Farmàcia.

Protecció de Dades Personals

Maria Company

Advocada especialista en Protecció de Dades i Noves Tecnologies. Auditora legal inscrita al Registre d’auditors en entorns tecnològics de l’ICAB. Especialitzada en el sector sanitari i farmacèutic.

Foto laura Ciscar

Laura Ciscar

Advocada especialitzada en Protecció de Dades i Auditora Legal inscrita al Registre d’auditors en entorns tecnològics del ICAB, membre de la secció de noves tecnologies del ICAB. Especialitzada en el sector farmacèutic.

Mireia Ramón

Mireia Ramon

Advocada especialitzada en Protecció de Dades Personals i Dret Successori. Socia d´Ebrat Advocats SLP/Ebrat Abogados SLP.

Prevenció de Riscos Laborals

SPASS GROUP

Col·laborem amb Spass, especialistes amb experiència també en l’àrea de prevenció i coordinats amb CoFBServeis per a adreçar un servei complet i amb seguiment a la farmàcia. SPASS és un equip mèdic i tècnic d’unes 80 persones que va iniciar la seva activitat a l’àmbit de la prevenció de riscos laborals l’any 2000. El seu equip està constituït per especialistes amb experiència a la seva àrea i coordinats de tal manera que la persona-empresa a la que s’adreci disposi d’un servei complet i amb seguiment. SPASS disposa de totes les acreditacions actualment exigides per la legislació vigent dins aquest sector (àmbit de prevenció de riscos laborales, sanitari, formació…) i totes estan a la seva disposició en qualsevol moment que ho desitgi.

Gestories Comptable Fiscal i Laboral

Carlos Gorgojo

Soci-Director d’INVESTA, les seves àrees d’actuació són el Dret Tributari i Financer. Compta amb una àmplia experiència en l’assessorament fiscal, incloent-hi tant l’anàlisi i la planificació fiscal dels negocis, fins a projectes complexos de finançament i adquisició d’actius.

Maria Santomà

Advocada d’INVESTA. Gestió laboral i advocada laboralista. Experta en la gestió laboral d’empreses de perfils variats: nòmines, seguros socials, contractació, resolució d’incidències.

Serveis Jurídics

Alejandro Ebrat

Advocat, dedicat a l’assessorament jurídic i tributari, president de la Secció de Dret Financer i Tributari de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i vicepresident de l’Associació Catalana d’Especialistes en Drets de Successions.

Pedro Salóm

Advocat especialitzat en temes d’arrendaments, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i associat del despatx ML ASSOCIATS

Mónica Gual

Advocada especialitzada en temes laborals, associada del despatx JAIME MORROS BARTINA i advocada externa de Mutua Asepeyo i Mutua Balear.

Gestió de Residus Sanitaris

Bionet

Col·laborem amb Bionet, gestors i transportistes autoritzats per l’Agència de Residus de Catalunya i amb centre de transferència de residus propi. La nostra fiolosofia sempre ha estat la de potenciar al màxim la proximitat amb el client i generar confiança, amb l’objectiu d’assessorar-lo i acompanyar-lo de tal manera que la farmàcia pugui delegar els màxims aspectes relacionats amb els residus, ajudant-la a complir el marc legal i les bones pràctiques en matèria de residus, de la forma més rentable possible.

Selecció de Personal

DIVICO Consultores

Col·laborem amb l’empresa Divico, empresa de selecció de Personal Headhunting amb més de 20 anys d’experiència especialitzada en l’entorn sanitari. A través del treball conjunt entre Divico i CoFBServeis, cobrim les necessitats de contractació de les farmàcies de forma eficient i eficaç