Assistència en Viatge

Et truquem?

Condicions exclusives per col.legiats i empleats de farmàcia
0
pòlisses
anuals

Per estar tranquils i previnguts davant de qualsevol problema és recomanable contractar una assegurança d’assistència en viatge

Vols una proposta personalitzada?
L'assegurança inclou
 • Assistència mèdica: davant de qualsevol accident o contratemps mèdic, poden aparèixer complicacions. L’atenció mèdica en el país de destí pot ser molt cara, o sovint precària. La companyia assegura un capital de fins a 100.000 € per despeses mèdiques.
 • Cancel·lació de viatge: la companyia assegura les despeses de cancel·lació i anul·lació del viatge per un import de fins a 900 €.
 • Problemes amb l’equipatge: una de les situacions més desagradables és arribar a la destinació i descobrir que ens han robat part de l’equipatge, que s’ha trencat o que l’hem perdut. L’assegurança de viatge cobrirà les despeses ocasionades fins un màxim de 750 €.
 • Accidents: en cas d’accident, si hi ha una altra persona perjudicada, l’assegurança de viatge cobrirà les despeses legals i la responsabilitat civil, i assegurarà les denuncies o reclamacions de fins a 30.000 €.
Estic de viatge i tinc una urgència mèdica: què em cobreixen les assegurances de salut? +

Les assegurances de salut ofereixen en les seves cobertures el seguiment de l’assistència sanitària a l’estranger, cobreixen les despeses lligades al transport o la repatriació sanitària en cas que sigui necessari i les despeses relacionades amb el trasllat d’un familiar. Asseguren també les despeses sanitàries a l’estranger en un barem entre 10.000 – 16.000 €.

En aquest sentit, i tenint en compte que en funció de la duració i la destinació del viatge les possibles despeses sanitàries poden ser molt costoses i/o precàries, és important conèixer que les assegurances específiques de viatges, a part de cobrir accidents, pèrdua de maletes o cancel·lacions, asseguren capitals de fins a 100.000 € pel que fa a l’assistència mèdica.

Completa el formulari i et farem arribar una proposta personalitzada

  Data de naixement *

  Data inici del viatge *

  Data fi del viatge *

  * Camps obligatoris

  T'ajudem a emplenar el formulari?

  Et truquem i t'assessorem

  Altres serveis recomanats