Assistència en Viatge

Et truquem?

Condicions exclusives per col.legiats i empleats de farmàcia
0
pòlisses
anuals

Per estar tranquils i previnguts davant de qualsevol problema és recomanable contractar una assegurança d’assistència en viatge

Vols una proposta personalitzada?

Una assegurança d’assistència en viatge ens assisteix davant de qualsevol imprevist durant el viatge, a més també inclou les cobertures de salud, equipatge o qualsevol causa que impedeixi realitzar el viatge planificat.

L'assegurança inclou
 • Assistència mèdica: davant de qualsevol accident o contratemps mèdic, poden aparèixer complicacions. L’atenció mèdica en el país de destí pot ser molt cara, o sovint precària. La companyia assegura un capital de fins a 100.000 € per despeses mèdiques.
 • Cancel·lació de viatge: la companyia assegura les despeses de cancel·lació i anul·lació del viatge per un import de fins a 900 €.
 • Problemes amb l’equipatge: una de les situacions més desagradables és arribar a la destinació i descobrir que ens han robat part de l’equipatge, que s’ha trencat o que l’hem perdut. L’assegurança de viatge cobrirà les despeses ocasionades fins un màxim de 750 €.
 • Accidents: en cas d’accident, si hi ha una altra persona perjudicada, l’assegurança de viatge cobrirà les despeses legals i la responsabilitat civil, i assegurarà les denuncies o reclamacions de fins a 30.000 €.
Pregunta1 +

dsadas

Completa el formulari i et farem arribar una proposta personalitzada

  Data de naixement *

  Data inici del viatge *

  Data fi del viatge *

  * Camps obligatoris

  T'ajudem a emplenar el formulari?

  Et truquem i t'assessorem

  Altres serveis recomanats