Et truquem?

Assegurança de Farmàcia, condicions exclusives:
Nomès pel fet de ser del COF, et donem 130 € en el primer any amb la nova assegurança
0
pòlisses de
farmàcia

Gestionem les teves pòlisses professionals, dissenyades exclusivament per a l’oficina de farmàcia i a mida de les necessitats del teu negoci

Vols una proposta personalitzada?

Cada farmàcia és diferent i necessita una assegurança a la seva mida.

Selecció de les propostes més adequades entre les companyies que ofereixen la màxima qualitat i servei.

 

L'assegurança inclou
 • Vidres i rètols. Inclusió de creus fixes de senyalització.
 • Pèrdua de beneficis per danys elèctrics.
 • Furt a les zones de venda lliure.

I a més:

 • Incendi | Danys per aigua | Vandalisme i/o robatori | Receptes | Béns refrigerats | Avaria de maquinària | R. C. Immoble | R. C. Patronal | Reposició de claus.
 • Atracaments a clients i a assalariats.

Suport immediat en cas de sinistre amb assistència 24h els 365 dies de l’any.

Servei Personalitzat

Assessor personal, expert en assegurances, de l’equip de CoFBServeis:

 • Assessorament personalitzat in situ de les teves pòlisses actuals en relació a la situació específica de la teva farmàcia.
 • Revisió periòdica de cobertures de les assegurances.
 • Centralització de totes les teves pòlisses professionals en un únic interlocutor, independentment de la companyia seleccionada, amb un coneixement profund de l’oficina de farmàcia.

Cerca entre les millors companyies

 • Selecció de les propostes més adequades per al teu cas específic entre les companyies que ofereixen la màxima qualitat i servei.

Atenció al Col·legi

 • Atenció presencial i telefònica a la seu del Col·legi on t’atendrà de forma personalitzada l’assessor d’assegurances i tot l’equip de CoFBServeis. Unificació de la gestió de pòlisses.
 • A través de CoFBServeis pots concentrar les diferents pòlisses que tinguis, sense haver de canviar de companyia, i tenir, per tant, un únic interlocutor per gestió i sinistres, mantenint les garanties i preus.
Què inclouen les diferents pòlisses de responsabilitat civil? +

Com a professionals sanitaris, els farmacèutics tenim la obligació de concertar una assegurança per cobrir els riscos de responsabilitat civil en que puguem incorre durant l’exercici de la nostra professió.

Aquesta assegurança de responsabilitat civil professional (RCP) és la que el COFB té contractada amb SegurCaixa Adeslas i a la que ens podem adherir.

Tanmateix existeixen altres modalitats de responsabilitat civil (RC) que també poden estar incloses dins de les pòlisses de la farmàcia

 • RC com a propietari de l’immoble: cobreix els danys ocasionats per elements comuns de l’edifici.
 • RC de l’explotació: cobreix els danys que puguin ocórrer a l’interior de la farmàcia causats per l’assegurat i/o els empleats i també inclou la RC subsidiària per danys causats per tercers durant el transport, càrrega i descàrrega dels bens propis.
 • RC civil patronal: cobreix les reclamacions dels treballadors pels danys que puguin patir durant l’exercici de l’activitat.
 • RC de productes: cobreix les sentències per reclamació de productes venuts en condicions defectuoses però dins de la seva caducitat.
Es considera la malaltia del titular una causa de paralització de l'activitat que permeti la compensació econòmica de l'assegurança de farmàcia? +

Les assegurances de comerç cobreixen les pèrdues ocasionades per la paralització de l’activitat – temporal, parcial o total – de la farmàcia en cas de sinistre emparat per la pòlissa, no així de malaltia.

Els condicionats indiquen quines d’aquestes situacions tindrien cobertura per aquesta garantia  com ara “incendis, fum, fenòmens atmosfèrics, runa de l’edifici, danys elèctrics o d’aigua”.

Les garanties, pactades a l’hora d’activar la pòlissa, es condicionen a la reanudació efectiva de l’activitat i poden establir-se en diferents modalitats: indemnització diària, despeses permanents o benefici brut.

Qui cobreix els desperfectes causats pels bombers o la policia que no són culpa de l'acció directa del foc? +

En cas d’incendi o d’inundació és habitual que els bombers o la policia causin desperfectes en intentar accedir a l’interior de la farmàcia i que l’estoc o el mobiliari es facin malbé per l’acció de l’aigua en intentar apagar el foc.

La garantia d’incendis de l’assegurança de comerç cobreix els danys o les pèrdues que siguin conseqüència de l’acció directa del foc sobre els béns assegurats. La cobertura ha d’incloure el valor dels objectes desapareguts i dels danys que s’hagin produït en intentar impedir, tallar o sufocar el foc.

Si sóc llogater del local, n'he d'assegurar les parets? +

És recomanable declarar una quantitat en concepte d’obres de reforma per cobrir la inversió que com a llogaters haguem fet en les parets del local del qual som arrendataris.

Per què és important conèixer la facturació de la farmàcia a l'hora de valorar el pressupost d'una assegurança de farmàcia? +

La infraassegurança es produeix quan el valor assegurat és inferior al valor real. Com a conseqüència, en cas de sinistre s’ha d’aplicar una regla proporcional al capital assegurat que fa que la indemnització a percebre quedi reduïda.

A fi d’evitar aquest problema, és molt recomanable revisar els capitals declarats en les pòlisses, siguin de comerç, sigui de llar, i fer un disseny de la pòlissa sobre la base a les necessitats. En cas de l’oficina de farmàcia, els principals conceptes i capitals a revisar corresponen als metres quadrats, maquinària, ordinadors, bens refrigerats, existències i altres.

Completa el formulari i et farem arribar una proposta personalitzada

Dades Prenedor


Dades del Negoci

Règim *
Necessari per calcular la responsabilitat civil patronal
Aproximat anual per a poder calcular la responsabilitat civil d’explotació
En cas d'edificis antics, si està reformat podem evitar franquícies en danys per aigua i insta.lacions elèctriques
Saber si té alarma connectada a central d'alarmes/policia, porta de seguretat, reixes...
En cas afirmatiu, indicar l’import
Valoració aproximada de la suma del valor de les taules, cadires, prestatgeries, mostradors...
Neveres, caixes registradores, bàscules, refloteon...
Stock de producte
Capital de medicaments dins de la nevera
Receptes no inserides
En cas afirmatiu incloure, marca, model i valor de compra
He llegit i Accepto la Política de Privacitat
* Camps obligatoris

T'ajudem a emplenar el formulari?

Et truquem i t'assessorem

Altres serveis recomanats