Conferència 25 d’abril: Estalvi en la factura de la llum

El dimarts 25 d’abril es va celebrar la conferència “Estalvi en la factura de la llum” a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona on des de COFBServeis presentàvem el nou servei de Subministrament Elèctric – Farmaenergia amb 115 titulars de farmàcia inscrits.

Comprendre el mercat elèctric i l’acord amb LERSA

L’Agustí Ortega, enginyer industrial elèctric i gerent de COFBServeis, va fer la presentació del servei, entrant en detall en la descripció de l’estructura i el funcionament del mercat elèctric i les claus per comprendre la factura elèctrica.

Després del llançament del servei el passat mes de març al Congrés Infarma 2023 i l’inici ja de més de 30 serveis, hem pogut estudiar l’oportunitat d’estalvi  que ofereix l’acord entre COFBServeis i LERSA.

L’anàlisi va poder confirmar la disparitat de condicions que reben les farmàcies, no només entre diferents companyies sinó entre propostes de la mateixa companyia, i la importància de tenir un assessorament de confiança i personalitzat davant d’un mercat que sovint és complex.

El Sr. Ortega va presentar també les conclusions de l’estudi fet a partir de les primeres contractacions:

  • De les propostes rebudes, el 84% presenten estalvi amb les condicions de COFBServeis i LERSA
  • La mitjana d’estalvi en les factures és del 23%, amb algunes farmàcies que poden estalviar quasi el 40% respecte la seva factura actual
  • El 55% de les farmàcies segueixen sense contractar energia renovable tot i les propostes d’energia verda existents avui dia

Preguntes per part dels titulars

Els assistents van aprofitar la sessió per compartir dubtes i comentaris sobre el mercat, l’obtenció d’energia renovable, la relació entre empreses generadores-distribuïdores-comercialitzadores, o el mínim de potència a contractar.

Com contractar el servei de Subministrament Elèctric- Farmaenergia?

Per poder valorar l’interès en el canvi de comercialitzadora, COFBServeis ofereix un anàlisi gratuït de les factures de la farmàcia a partir de la revisió de les 2 últimes factures i oferim un compartiu amb les condicions que oferim des de COFBServeisLERSA  a través de FARMAENERGIA.

Adjunta les teves factures a través del següent formulari.

Més informació del nou servei de Subministrament Elèctric