Conferència 25 d’abril: Estalvi en la factura de la llum

El dimarts 25 d’abril es va celebrar la conferència “Estalvi en la factura de la llum” a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona on des de COFBServeis presentàvem el nou servei de Subministrament Elèctric – Farmaenergia amb 115 titulars de farmàcia inscrits.

 

Comprendre el mercat elèctric i l’acord amb LERSA

L’Agustí Ortega, enginyer industrial elèctric i gerent de COFBServeis, va fer la presentació del servei, entrant en detall en la descripció de l’estructura i el funcionament del mercat elèctric i les claus per comprendre la factura elèctrica.

Després del llançament del servei el passat mes de març al Congrés Infarma 2023 i l’inici ja de més de 30 serveis, hem pogut estudiar l’oportunitat d’estalvi  que ofereix l’acord entre COFBServeis i LERSA.

L’anàlisi va poder confirmar la disparitat de condicions que reben les farmàcies, no només entre diferents companyies sinó entre propostes de la mateixa companyia, i la importància de tenir un assessorament de confiança i personalitzat davant d’un mercat que sovint és complex.

El Sr. Ortega va presentar també les conclusions de l’estudi fet a partir de les primeres contractacions:

  • De les propostes rebudes, el 84% presenten estalvi amb les condicions de COFBServeis i LERSA
  • La mitjana d’estalvi en les factures és del 23%, amb algunes farmàcies que poden estalviar quasi el 40% respecte la seva factura actual
  • El 55% de les farmàcies segueixen sense contractar energia renovable tot i les propostes d’energia verda existents avui dia

Finalment,  vàrem aprofitar per presentar de l’adhesiu del servei que les farmàcies podran utilitzar per identificar la seva farmàcia com una farmàcia compromesa amb el medi ambient. 

Preguntes per part dels titulars

Els assistents van aprofitar la sessió per compartir dubtes i comentaris sobre el mercat, l’obtenció d’energia renovable, la relació entre empreses generadores-distribuïdores-comercialitzadores, o el mínim de potència a contractar.

Com contractar el servei de Subministrament Elèctric- Farmaenergia?

Per poder valorar l’interès en el canvi de comercialitzadora, COFBServeis ofereix un anàlisi gratuït de les factures de la farmàcia a partir de la revisió de les 2 últimes factures i oferim un compartiu amb les condicions que oferim des de COFBServeisLERSA  a través de FARMAENERGIA.

Adjunta les teves factures a través del següent formulari.

Més informació del nou servei de Subministrament Elèctric