Ets nou titular?

L’adquisició i posada en marxa d’una farmàcia és un projecte de gran envergadura que conjuntament amb el repte professional i assistencial, engloba àrees diverses: aplicació de diverses normatives, gestió laboral i gestió comptable fiscal de la farmàcia, la prevenció de riscos laborals, el compliment amb la protecció de dades d’empleats i usuaris, selecció de l’equip professional, gestió de residus sanitaris, etc.

Així mateix, el titular de la farmàcia ha d’analitzar a quins riscos s’enfronta i com els pot gestionar: una pòlissa de la farmàcia amb les cobertures necessàries, pòlissa que cobreix el pagament del conveni d’accidents i una pòlissa de responsabilitat civil professional que cobreix els danys i els perjudicis que pugui ocasionar a tercers en aquest exercici.

Des de CoFBServeis, empresa iniciativa del COF de Barcelona, ens posem al costat dels titulars de farmàcia en la gestió del negoci i el compliment de les obligacions legals.

Concerta una visita amb el nostre assessor a través del 93 244 07 20 i t’acompanyem tots els passos que necessitis per aquest nou repte!