Fòrum MGOF: transmissions, donacions i herències

El passat 24 de novembre es va celebrar la conferència “Fòrum MGOF: transmissions, donacions i herències” realitzada per l’Alejandro Ebrat,  advocat expert en temes jurídics i fiscals de CoFBServeis, en el marc de la col·laboració entre CoFBServeis i el Màster de Gestió d’Oficina de Farmàcia del COF de Barcelona. La sessió es va poder seguir presencialment i de maner online.

El nostre expert, el Sr. Ebrat, va tractar temes de compravenda com el dret a d’adquisició preferent, la importancia del testament i del pacte successori, l’acceptació de l’herència a benifici d’inventari, situacions d’herències a fills no farmacèutics, concepte de la legítima i dels pactes per tal d’evitar conflictes futurs entre hereus, entre altres temes relacionats.

Consulta la la conferència “Fòrum MGOF: transmissions, donacions i herències” realitzada per l’Alejandro Ebrat:

Aprofitem per recordar-vos que disposeu d’una primera visita d’uns 30 minuts amb els nostres advocats que us permeti analitzar els processos jurídics i legals que afecten la farmàcia, i lligada a la conferència, específicament en el procés de compravenda de la farmàcia, en el que fem costat a venedor i compradors per a realitzar el procés de transmissió amb la màxima confiança i confidencialitat.

Per concertar una visita amb el Sr. Ebrat truca’ns al

93 244 07 20 (opció 5)