CoFBServeis i Zurich et millorem el preu de les teves assegurances personals

Zurich i CoFBServeis millorem un 5% el preu de les teves pòlisses actuals d’auto, moto i llar (si tens les pòlisses assegurades en una companyia diferent a Zurich).

A més podràs gaudir d’una bonificació addicional de fins a 80 € segons bases de la promoció si canvies la teva assegurança a la companyia Zurich.

Només cal que ens enviis un correu electrònic a info@cofbserveis.net o ens truquis al 93 244 07 20 (opció 1) adjuntant la teva pòlissa actual i el rebut de pagament actualitzat.

Vols assegurar una pòlissa nova?

  • Et calculem la teva nova assegurança de Motor, clica aquí
  • Et calculem la teva nova assegurança de Llar, clica aquí

Truca’ns al 93 244 07 20 (Opció 1)

PORTA ARA LES TEVES ASSEGURANCES PERSONALS A COFBSERVEIS

*La millora de preu serà de fins a un 5 % respecte el preu de renovació presentat a Zurich. Promoció vàlida per a noves contractacions realitzades entre l’1 de gener i fins el 31 de desembre de 2022 per a pòlisses Motor i Llar. Addicionalment el client rebrà fins a 80 € per a noves contractacions dels productes i en les condicions que consten en les bases d’aquesta promoció, realitzades entre l’1 de gener i fins el 31 de desembre del 2022. Modalitat Auto Tot Risc amb franquícia 80 €, Tercers complert 50 €, Moto 50 €, Llar 40 € (sense conductors agreujats i primes superiors a 150 € i pagament anual).

L’abonament de la promoció es realitzarà a través d’una transferència bancària al client en el termini de 90 dies des de la contractació i en el mateix concepte amb el que s’hagi realitzat el pagament. Amb independència del número total de pòlisses contractades i de la modalitat, l’import màxim a reintegrar a un mateix prenedor (NIF) serà de 250 €. Per ampliar el coneixement sobre la mecànica, condicions i promocions per a altres modalitats/productes, consulta les bases a https://colectivos.zurich.es/promocion2021

Aquests productes pertanyen a Zurich Insurance PLC, Sucursal en España.