“Gràcies a CoFBServeis tinc tot allò que necessito per dedicar-me amb confiança i tranquil·litat a la gestió de la meva farmàcia”

Barcelona, Març 2021

Des de fa tres anys, la Susagna Lucas Malé és titular de la farmàcia Lucas Malé i ha compartit amb CoFBServeis la seva visió de la farmàcia i la manera com ha enfocat el repte que ha significat la gestió de la Covid-19.

La Susagna és clienta de CoFBServeis des que és titular de farmàcia. Li cobrim els serveis de Protecció de Dades PersonalsPrevenció de Riscos LaboralsGestoria Comptable-Fiscal i Gestoria Laboral i Assegurances Professionals.

Després de cinc anys de treballar en una oficina i “d’aprendre la sensibilitat en l’atenció als usuaris i la vocació de promoció de la salut” i descobrir “el vessant més humà i comunitari de la professió”, va especialitzar-se en l’àrea de gestió i ens diu que per ella va ser “una oportunitat de creixement personal i professional“.

Susagna Lucas Malé. Titular de farmàcia

A més de la tasca de proporcionar atenció farmacèutica del medicament, la conciliació i l’adhesió al tractament, ha enfocat la farmàcia a l’especialitat de dermofarmàcia i la promoció dels hàbits saludables. Per fer-ho, des del primer dia va apostar per un equip format i especialitzat.

La Covid-19 en la quotidianitat de la farmàcia

La incertesa, la angoixa i la tristesa derivades de la pandèmia han passat a formar part de la seva feina diària, especialment pel fet de no poder donar resposta a algunes preguntes/consultes dels usuaris: “va ser necessària una adaptació ràpida a les mesures de seguretat i una bona dosi d’empatia i de comunicació”.

“Tots n’hem après també de l’aspecte de la gestió. Ara, puc respondre sense problemes i transmetre seguretat als nostres pacients i també a l’equip”.

Millora en la gestió de la farmàcia

En el dia a dia de la farmàcia cal gestionar aspectes tan diversos com la selecció de l’equip, els aspectes legals, la gestió econòmica o les assegurances i afrontar reptes nous com la digitalització o la comunicació i les xarxes socials.

La Susagna destaca en especial el Servei de Gestoria Comptable-Fiscal i la Gestoria Laboral ja que li “aporta tranquil·litat, solucions immediates i confiança. Sé que estic en bones mans”.

Segons la Susagna comptar amb un suport com el de CoFBServeis per unificar els diferents serveis necessaris “em facilita la gestió i em dona tranquil·litat perquè no només puc consultar especialistes experts en el sector de l’oficina de farmàcia sinó que també tinc un únic interlocutor de confiança”.

Per més informació truca’ns al

93 244 07 20 (opció 4)