Conferència a Infarma 2023: Estalvi en la factura de la llum de la farmàcia!

Nou servei de Subministrament elèctric per la farmàcia!

La  factura de subministrament elèctric és una de les despeses importants per a l’oficina de farmàcia i que a la vegada, pel seu desconeixement, genera més dubtes i sobrecostos.

Un recent estudi realitzat per COFBServeis a més de 90 farmàcies conclou que el 90% de farmàcies de l’estudi disposen de tarifes del mercat lliure, suposant un sobrecost de l’energia d’un 35% de mitjana. Respecte la potència contractada, només el 13% de les farmàcies de l’estudi paguen el preu mínim!  

 

Conferències de presentació a Infarma 2023

Dins del marc del programa científic del congrés, presentarem el servei Subministrament elèctric per a la farmàcia que permetrà la contractació d’energia verda/renovable responsable amb el medi ambient amb tarifes de contractació ajustades al consum de cada farmàcia i que permetran estalviar en la factura energètica a través de dues conferències a la sala 4.2.

En les sessions, presentades per Marta Gento, vicetresorera del COF de Barcelona i per Agustí Ortega, gerent de COFBServeis, detallarem els criteris que defineixen la factura elèctrica,  les diferents estratègies que fan servir les comercialitzadores en la comercialització de l’energia i les claus que poden ajudar a l’estalvi en la factura per als titulars.

 HoraLloc (Infarma, Fira Gran Via)
Sessió 1Dimarts 14 de març, a la 13:30hCC4, 4.2
Sessió 2Dijous 16 de març, a la 14:15hCC4, 4.2

Reserva plaça a la conferència i coneix com estalviar en la teva factura de la llum

    A quina sessió vols assistir?*

    Vindràs amb acompanyant?

    Per més informació truqui’ns al 93 244 07 20 (opció 4)