COFBServeis: 10 anys al costat de la farmàcia!

COFBServeis és una iniciativa del COF de Barcelona que va néixer tot just ara fa 10 anys per fer costat als farmacèutics i les farmacèutiques en les seves obligacions legals i la gestió de la farmàcia.

L’empresa ha anat creixent gràcies a la vostra confiança i a la gran professionalitat dels nostres col·laboradors. Actualment prestem alguns dels nostres serveis a més de 1.950 farmàcies, destacant, per exemple, el servei de Protecció de Dades, la Prevenció de Riscos Laborals incloent el servei gratuït de manteniment d’extintors  o l’Assegurança de Farmàcia que són referents per a les farmàcies de la província.

Gràcies a la força que tenim com a col·lectiu hem crescut també en la proposta d’assegurances personals per als col·legiats i els empleats de farmàcia. Fem la millor selecció de cobertures entre les principals companyies i que oferim l’assessorament personalitzat oferint tranquil·litat i estalvi al col·lectiu. 

Evolució 10 anys COFBServeis:

Volem agrair-vos la confiança que ens transmeteu diàriament. Tal com diu la nostra nova imatge corporativa “la teva tranquil·litat, la nostra responsabilitat”, desitgem que COFBServeis pugui seguir sent un bon company de viatge per el col·lectiu farmacèutic i la farmàcia durant molts anys!

Jordi Casas Sánchez

President del COF de Barcelona