10 anys al servei dels col·legiats

El passat 22 de novembre es va celebrar la conferència “Herències, donacions i compraventa en l’oficina de farmàcia” realitzada per l’Alejandro Ebrat,  advocat expert en temes jurídics i fiscals de COFBServeis, amb la que iniciàvem els actes de celebració dels nostres 10 anys.

Més de 100 col·legiats van assistir a l’acte que va començar amb un breu repàs de la trajectòria de COFBServeis a càrrec de la Sra. Marta Gento, vicetresorera del COF de Barcelona i Consellera Delegada de COFBServeis que va destacar la confiança dels farmacèutics al llarg d’aquests anys i la professionalitat de l’equip i col·laboradors com els factors claus d’èxit del projecte. 

Conjuntament als serveis enfocats al titular de farmàcia, la Sra. Gento va destacar també la proposta asseguradora a partir del canvi de model assegurador fet el 2016 que va permetre ampliar el ventall de propostes i condicions per al col·legiat, els emplats de farmàcia i els seus familiars.

Finalment, la Sra. Gento va anunciar l’inici de la nova finestra de compra grupal de bosses i sobres de paper per la farmàcia i la iniciativa de Servei de Manteniment d’exintors que COFBServeis ofereix gratuitament a tots els clients del servei de Prevenció de Riscos Laborals amb motiu dels 10 anys de celebració.

Punts claus en la transmissió

A continuació, el Sr. Alejandro Ebrat va tractar els principals aspectes legals i fiscals a tenir en compte en els principals métodes de transmissió de la farmàcia: compravenda, herència i donació.

Vista gratuïta amb el nostre especialista

  • Aprofitem per recordar-vos que disposeu d’una primera visita d’uns 30 minuts amb els nostres advocats que us permeti analitzar els processos jurídics i legals que afecten la farmàcia.

Truqui al 93 244 07 20 (Opció 5) per concretar una visita amb el Sr. Alejandro Ebrat