Punts clau a valorar a l’hora de comprar o vendre una farmàcia

Us convidem a la conferència que oferirem al COF de Barcelona el proper 28 de maig de 2024 sobre els requeriments jurídics i els aspectes pràctics a tenir en compte abans de comprar o vendre una farmàcia.

Entre d’altres, la sessió busca donar resposta a algunes de les consultes freqüents que apareixen en els 3 grans àmbits d’incidència: Legalitat-Fiscalitat, gestió del local i gestió de l’equip.

  • Quines autoritzacions i documents cal assegurar prèviament 
  • És convenient signar un contracte d’arres? Quines clàusules no poden faltar? 
  • Quins impostos ha de pagar el comprador? I el venedor?
  • Puc subrogar-me automàticament en el contracte de lloguer de l’antic titular?
  • És recomanable un contracte d’arrendament de molt llarga durada? 
  • Quina responsabilitat té el nou titular respecte els treballadors
  • Els empleats mantindran l’antiguitat si el comprador decideix contractar-los?

La sessió, moderada per Agustí Ortega, gerent de COFBServeis, serà impartida per Alejandro Ebrat, advocat, dedicat a l’assessorament jurídic i tributari, assessor fiscal de COFBServeis, expert en la transmissió de farmàcies, i per Pedro Salom, advocat especialitzat en temes d’arrendaments, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona, i associat al despatx ML ASSOCIATS.

28 de maig, de 14:00 a 16:00, al COF de Barcelona

Inscripció, aquí

La sessió s’enmarca dins del Servei Jurídic que COFBServeis ofereix als col·legiats per garantir que els processos legals es realitzin correctament i vetllant per els vostres interessos.

Truca’ns al 93 244 07 20 i tindràs una primera visita totalment gratuïta amb els nostres advocats especialitzats on analitzarem l’abast de projecte. Si és necessari, et farem un projecte a mida per a les teves necessitats.