MGC Mútua: cobertures més àmplies del mercat i atenció personalitzada

Més de 2.200 col.legiats, familiars i empleats de farmàcia ja estan adherits a la pòlissa col.lectiva de salut de MGC Mútua

Cobertures

  • Quadre mèdic: més de 40.000 especialistes
  • Hospitalització a qualsevol centre del món: fins a 42.000 € per a tractaments especials fora del Quadre.
  • Assistència en viatge: cobertura a tot el món.
  • Pròtesis: inclou totes les pròtesis d’implantació interna.
  • Psicologia clínica: sense prescripció mèdica, fins a 24 sessions/any.
  • Assistència integral del càncer: inclou medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen.
  • Teleconsulta i videoconsulta: sense desplaçaments.
  • Cobertura dental: odontologia bàsica i 2 higienes anuals.

 

Condicions exclusives per al col.lectiu farmacèutic

  • Ginecòleg i pediatre: lliure elecció de ginecòleg i pediatre pels col.legiats amb el reemborsament del 80 € de la factura.
  • Pròtesis: la cobertura més àmplia, inclou totes les pròtesis d’implantació interna i preveu les que apareguin com a resultat dels avenços científics i tecnològics.

 

MGC Mútua, entre les més ben valorades per tots els col.legis de metges de Catalunya

Segons l’enquesta del Consell de Col.legis de Metges de Catalunya duta a terme entre 900 facultatius entre novembre i desembre de 2021, MGC Mútua torna a situar-se en les primeres posicions en el rànquing.

 

A l’enquesta es preguntava als facultatius quines consideren que són les tres asseguradores amb què treballen millor, entre les quals es troba MGC Mútua, que torna a revalidar el seu estatus d’entitat de gran qualitat entre el col.lectiu mèdic.

L’enquesta segons expliquen al Col.legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) en la presentació de l’Estudi dels professionals de la medicina privada del passat 26 d’abril, analitza les condicions de treball dels professionals, la relació del metge amb les companyies del sector, la qualitat de les assegurances de salut o l’agilitat de les entitats en la gestió de tràmits administratius i en els pagaments, entre altres.

Les principals crítiques cap a les companyies que manifesten des del Consell de Col.legis de Metges de Catalunya són: “poc interès per la innovació tecnològica, priorització del rendiment econòmic per sobre de la qualitat assistencial, retribucions baixes i obsoletes i manca de comunicació”. Així mateix, des de CCMC denuncien “la guerra de preus i la manca de claredat de moltes pòlisses low cost que es troben al mercat a l’hora d’informar els ciutadans sobre aspectes com ara cobertura de serveis, increments de primes, elecció de quadre mèdic, copagaments, carències, etc.”.

 

Vols una proposta personalitzada?

Truca’ns al 93 244 07 20 (opció 4) o ompla el formulari aquí