Quines assegurances professionals cal contractar per tenir ben coberta la farmàcia?

Asseg Salut

A l’hora de contractar una pòlissa d’assegurança per a la farmàcia és important que aquesta tingui cobertes les particularitats del negoci i que, per tant, estiguin dissenyades específicament per a la farmàcia. Més de 600 farmàcies ja confien en la proposta d’Assegurances de CoFBServeis.

Assegurança de Farmàcia

Gràcies a l’acord amb la companyia Zurich  oferim cobertures especifiques per a les farmàcies:

  • Paralització de l’activitat: Si la farmàcia no pot continuar oberta a causa d’un sinistre previst en la pòlissa, les pèrdues econòmiques queden cobertes fins al límit estipulat a les condicions particulars.
  • Avaria de maquinaria i equips electrònics: Si un ordinador cau per accident i es fa malbé, es cobreix la reparació.
  • Trencament de la creu de la farmàcia: Cobreix el cost, el transport i la col·locació de la creu i els rètols de la farmàcia siguin del material que siguin i sense franquícia.
  • Furt: Cobreix la sostracció de productes de la farmàcia sense força, intimidació o violència fins al límit descrit a la pòlissa.

A més, oferim una assegurança que cobreix les necessitats específiques de la farmàcia amb unes condicions especials pels col·legiats/des:

  • Fins al mes de juny i per noves contractacions millorem fins a un 5 % el preu de l’assegurança actual.
  • Bonificació de 120 € durant el primer any.
 
Vols una proposta personalitzada? Clica aquí

 

Assegurança de Conveni Accidents per als treballadors de la farmàcia

L’article 42 del Conveni Col·lectiu d’Oficines de Farmàcia estableix que si un dels treballadors de la farmàcia té un accident (laboral o no) i queda incapacitat o mor, el titular ha de pagar a la víctima o al beneficiari la quantitat de 37.000 € en un pagament únic.

Per cobrir aquest imprevist, Zurich i CoFBServeis oferim l’assegurança del Conveni Accidents adaptada a les singularitats de l’oficina de farmàcia amb condicions exclusives com a col·legiat/da del COF de Barcelona

 
Vols una proposta personalitzada? Clica aquí

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres al

93 244 07 20 (opció 1)